© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
bk
bk
01.12.2014 19:13:05

Suarez "ugriznil" tudi super Maria

vszi

Italijanski reprezentant se je pošalil iz urugvajskega napadalca.

Luis Suarez in njegovo znamenito grizenje tekmecev na zelenici nikoli ne bo, pa če se še tako trudimo, padlo v pozabo.

Poleti, ko je na SP na tekmi Urugvaja in Italije ugriznil branilca Giorgia Chiellinija, je s tem na noge dvignil cel svet, za svoje dejanje pa je bil nogometaš Barcelone pošteno kaznovan, štiri mesece nogometa praktično ni smel niti gledati, kaj šele igrati.

Med mundialom je Suarez imel še to nesrečo, da je eden največjih podjetij s športno opremo takrat ravno z njegovim obrazom oglaševal svojo znamko. Fotografija se je izkazala za zelo neposrečeno, saj na njej Luis upodobljen z odprtimi usti, v katerih se vidijo praktično vsi njegovi zobje, ki so bili to poletje tema mnogih pogovorov in tudi šal.

suarez navijaci vszi
vszi


Navijači so se na njegov račun nemudoma začeli šaliti in tako je ob množici teh plakatov po celem svetu nastalo ogromno fotografij, ki so prikazovale, da je pa tudi njih Luis ugriznil.

Nič novega torej, toda kaj, ko je prav zdaj na Suarezovo "grizljanje" vse znova spomnil zloglasni nogometaš Mario Balotelli, ki je pred časom ob prav takem reklamnem posterju enako kot na tisoče navijačev Suarezu v usta položil svojo roko.

balotelli vszi
vszi


Fotografijo je Mario, ki je pri Liverpoolu pred to sezono nadomestil ravno Luisa, ki se je preselil v Barcelono, objavil na svojem instagramu, toda le nekaj minut je to s tega družbenega omrežja že izbrisal.
Vseeno je mnogo ljudi fotografijo in podpis pod njo "šaljivi selfi" #luissuarez na srečo moj prijatelj, pošlji mi nekaj sreče" videlo, shranilo in nato še enkrat posredovalo javnosti.

Šaljivi Balotteli sicer v zadnjem času nima veliko razlogov za pokanje šal, saj odkar je prišel na Anfield ni niti enkrat zatresel mreže, poleg tega pa je že cel mesec na bolniškem dopustu.