© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
01.12.2014 13:14:46

Ali bo Gerrard ostal zvest Liverpoolu?

Reuters

Liverpool je Stevenu Gerrardu ponudil podaljšanje pogodbe.

Nekdanjemu vezistu angleške reprezentance in dolgoletnemu članu Liverpoola Stevenu Gerrardu bo po koncu letošnje sezone potekla pogodba, po besedah trenerja Brendana Rodgersa pa naj bi imel 34-letni nogometaš na mizi že novo.

Šestnajst let je že minilo od takrat, ko je Gerrard vknjižil prvi nastop v članskem moštvu Liverpoola. Konec prejšnjega tedna so se sicer pojavile govorice, da se bo po koncu sezone vendarle poslovil, toda vodilni možje kluba so zdaj to zanikali. Oziroma so legendi kluba ponudili podaljšanje pogodbe, zdaj pa naj bi bilo seveda vse odvisno od njega.

Kot je dejal trener Rodgers, bo imel Gerrard na voljo toliko časa za razmislek, kot ga bo potreboval: "Glede na to, kaj vse je storil za ta klub, si zasluži vse spoštovanje. Časa za premislek bo imel toliko, kolikor ga bo potreboval. Preučiti mora veliko stvari, vsekakor pa denar tukaj ne bo odigral nobene vloge."

Nekateri so namigovali, da Rodgers ni najbolj zadovoljen z njegovimi igrami, zaradi česar je Gerrard na zadnji tekmi v igro vstopil kot rezerva. Toda temu naj ne bi bilo tako: "Z veseljem sodelujem z Gerrardom, saj gre za najboljšega nogometaša, ki je kadarkoli igral v angleškem prvenstvu. Veselim se vsake sekunde, ki jo preživim z njim in upam, da bo tako tudi ostalo."