© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
dm
dm
27.07.2014 21:05:18

Navijači Lazia maltretirajo Tareja

vszi

Navijači italijanskega Lazia veljajo za zelo vročekrvne, že nekaj časa so na bojni nogi s predsednikom Claudiem Lotitom, zdaj pa so se spravili še na športnega direktorja, Albanca Iglija Tareja.

Tare se je pred nekaj dnevi pogumno postavil po robu navijačem, ki jim je moral pojasnjevati, zakaj je Davide Astori namesto pri njih, končal pri njihovem največjem tekmecu, po tej noči pa so se začele težave za Albanca.

"Po tem soočenju so se začele težave zame. Nekdo je prišel do moje telefonske številke, saj sem jo zasledil na internetu. Potem so na moj telefon začela prihajati grozeča sms sporočila, ki so zame že nekaj običajnega, a to ni vse. Dobil sem klic iz letalske družbe Aitalia, saj je nekdo rezerviral let do Rotterdama na moje ime. Dve uri sem poskušal preklicati rezervirani let in ugotoviti, kdo stoji za vsem tem," je potožil Tare in dodal: "Znova bom moral menjati telefonsko številko, kar v mojem poslu ni lahko, saj je telefon moj osnovni inštrument pri delu, ki ga opravljam. Veliko problemov se je v zadnjem času pojavilo, najbolj pa me vznemirjajo žalitve in grožnje moji družini."