© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
tp
tp
18.07.2014 15:42:58

Mama Cristiana Ronalda: "Želela sem ga splaviti"

Mama Cristiana Ronalda Dolores Aeiro je izdala avtobiografijo z naslovom Mama pogum, v kateri je razkrila šokantno skrivnost - v času nosečnosti je želela splaviti.

"Ko so mi povedali, da sem noseča, sem hotela splaviti. Stara sem bila 30 let in imela sem že 3 otroke. Zdravnik mi je splav odsvetoval, a sem vseeno skušala z domačimi recepti. Med drugim sem pila toplo temno pivo, toda tudi to ni delovalo. Poskusila sem vse, toda nato sem se odločila, da ga bom donosila," je v knjigi med drugim zapisala Dolores, ki zdaj skrbi za Ronaldovega sina, svojega vnuka. Zapisala je še, da se je Cristiano velikokrat šalil na ta račun in ji dejal: "Poglej mama, ti si želela splaviti, zdaj pa sem jaz tisti, ki prispeva največ v družinsko blagajno." 

Na 232 straneh Dolores opisuje odnos s portugalskim zvezdnikom, kako je biti mama zvezdniškega sina in žena alkoholika, ki je umrl pred osmimi leti. Razložila je odločitev, da v popolnosti skrbi za triletnega vnuka, Cristiana Ronalda mlajšega. "Ko je izvedel, da bo postal oče, me je prosil, da mu pomagam skrbeti zanj in mu nudim toplino in ljubezen, ki sem jo dajala njemu in ostalim svojim otrokom."