© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
rb
rb
18.07.2014 12:09:40

Nova odranska zgodba

nk-odranci.com

Nogometaši Odrancev so priprave na prihajajoče izzive na tretjeligaškem vzhodu začeli v prenovljeni podobi.

Do začetka prvenstva v vzhodni skupini tretjeligašev je še kar nekaj časa, prvi krog je na sporedu 23. avgusta, toda med ljubitelji nogometa na ravnici je kljub temu že zaznati nestrpno pričakovanje. Razlog je preprost. Znova se obetajo derbiji med Muro, Nafto in Beltinci, tudi sicer bo lokalni prestiž zelo izrazit, obeta se res zanimiva sezona.

Kar nekaj je ekip, ki se spogledujejo z vrhom, mednje mnogi uvrščajo tudi Odrance, ki se bodo novih izzivov lotili z novim trenerjem, Rudija Viherja je nasledil Marjan Rajbar. Kar nekaj sprememb se je zgodilo tudi v igralski zasedbi. Tadej Bogdan in Dejan Žnidarič sta se vrnila v Ljutomer, Luka Graj bo znova zaigral za Bistrico, Martin Gönc se je odločil za odhod v Avstrijo, za največje presenečenje pa je poskrbel Nikola Tompa, ki je sprejel ponudbo Grada. Logična posledica so kakopak okrepitve. Iz Nafte sta prišla brata Mihael in Luka Ivanič, nov obraz je Denis Žigert, ki bo imel status posojenega igralca Veržeja, od koder se je z enoletne posoje vrnil vratar Florijan Raduha, iz Lendave se je v domače okolje vrnil Patrik Horvat, treningom pa je je znova pridružil Jernej Borovič, ki je v odranskem dresu že doživljal lepe uspehe.

Do začetka prvenstva je predvidenih lepo število prijateljskih tekem, prvo že danes, ko se bodo v Dokležovju udarili s Slobodo iz Tuzle.