© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
liz
liz
30.01.2016 16:26:49

Iz ringa v porno industrijo (foto)

vszi

Tammy Sytch je nekdanja profesionalna rokoborka, ki je v devetdesetih letih prejšnjega stoletja pod vzdevkom Sunny zelo uspešno tekmovala pod okriljem WWF (World Wrestling Federation).

Potem ko se je poslovila od ringa, je delala tudi kot menedžerka v tem športu. Pred petimi leti so jo celo sprejeli v WWE (World Wrestling Entertainment) dvorano slavnih. Zdaj pa se je odločila za novo in povsem drugačno kariero.

Pred nekaj dnevi je namreč podpisala pogodbo za snemanje filma za odrasle. Najprej naj bi ji za snemanje ponudili sto tisoč dolarjev, a je sodelovanje zavrnila. Ko je producent filma nekoliko zvišal ponudbo, pa je privolila.

sytch 07
vszi
V času, ko je bila še aktivna rokoborka, je zavrnila fotografiranje za Playboy. Danes 43-letna Sytcheva je imela v zadnjih letih precej težav z zakonom, leta 2012 je bila v razmaku štirih tednov petkrat aretirana, med drugim tudi zaradi nasilja in tatvine.

Leto pozneje so jo za 114 dni celo zaprli. Ko je bila v ječi, so ji odkrili raka na materničnem vratu. S kirurškim posegom so ji ga odstranili in je zdaj zdrava. Večkrat je prek interneta prosila za denarno pomoč, ker ji zavarovalnica po njenih besedah ni krila stroškov operacije. Med drugim je prek Skypa prodajala 'seanse', v katerih se je s svojimi strankami pogovarjala gola.

V zadnjem času je imela tudi precej težav z alkoholom, zaradi česar je bila večkrat pred sodnikom za prekrške.