© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
28.01.2016 20:42:59

Je James prevaral ženo (in prijateljevo sestro) z rusko manekenko? (foto)

Kot je sprva poročal kolumbijski tabloid in kot zagotavlja vse večje število podobnih medijev v Južni Ameriki in Španiji, je zvezdnik Reala v (dodatnih) težavah.

Na igrišču mu ne gre posebej dobro, eden od razlogov (če ne kar glavni razlog) za to pa naj bi bila zgodba okrog ruske manekenke Helge Lovekaty. Ta je že dalj časa zagledana v kolumbijskega nogometaša in mu je tudi nekajkrat javno izrekla naklonjenost, očitno pa je mladenič pod tem pritiskom popustil

Kot zagotavljajo južnoameriški tabloidi, je podlegel čarom in vsaj enkrat skočil čez plot, zaradi česar naj bi bila napetost med njim in ženo zelo velika, posledično pa nogometaš ni z glavo pri svojem poklicu. James je sicer poročen z Danielo Ospina, rojakinjo in sestro kolumbijskega vratarja Arsenala Davida Ospine. 

David je seveda tudi Jamesov prijatelj in reprezentančni soigralec, kar stvari, če je na njih kaj resnice, seveda še poslabša. Težave v zakonu naj bi bile sicer tudi razlog za to, da je Daniela sprejela vlogo v kolumbijski različici oddaje Ples z zvezdami in že nekaj časa ne živi z možem v Madridu.