© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
oglasno sporočilo
oglasno sporočilo
28.01.2016 12:19:51

Študentje, prijavite se na pustolovščino svojega življenja!

Red Bull Can You Make It? je epsko potovanje, na katerem 165 študentskih ekip iz več kot 50 držav potuje po Evropi in pri tem kot edino plačilno sredstvo uporablja pločevinke Red Bulla. Uporaba šarma in prava strategija pa še dodatno pripomoreta k uspehu, da lahko na koncu uspešno proslavijo svoj uspeh v enem najbolj spektakularnih evropskih mest!

Če si študent, ki je ravno prav drzen in pripravljen na vse, potem je tale izziv zate – čas je, da se prijaviš na Red Bull Can You Make It? 2016. Pri tem tekmovanju ne gre za to, kdo bo prvi prišel na cilj, temveč je poudarek na potovanju: ekipe bodo morale premagati več kot 1.000 km v tednu dni, preden bodo prispele na končno destinacijo, pri čemer bodo kot plačilno sredstvo lahko uporabljale zgolj pločevinke Red Bulla. Prijave so se pričele že decembra 2015 in se zaključijo v nedeljo, 14. februarja 2016.

O "Red Bull Can You Make It?"

Red Bull Can You Make It? izziva ekipe treh študentov, da se podajo na pustolovščino svojega življenja. Leta 2016 bo imelo 165 ekip iz več kot 50 držav teden dni časa (12.-19. aprila), da prepotuje več kot 1.000 km po Evropi, od ene izmed petih startnih točk do ciljne črte v enem najbolj vznemirljivih evropskih mest. Pri tem bodo kot edino plačilno sredstvo uporabljali pločevinke Red Bulla. Dnevni program na Red Bull TV bo spremljal njihove zgodbe, ocenjevanje pa bo temeljilo na treh dejavnikih: opravljene naloge kontrolnih točk, izpolnjen seznam izzivov in podpora na družbenih omrežjih. Ne gre za to, katera ekipa bo prva prispela na cilj – gre za potovanje in pustolovščine, ki štejejo. www.redbullcanyoumakeit.com

12. aprila 2016 bo 165 izbranih ekip odrinilo z ene od petih startnih točk v Evropi – Barcelona, Firence, Berlin, Edinburgh ali Praga. Vsaka ekipa se bo morala odreči svojemu denarju, plačilnim karticam in mobilnim telefonom. Imela bo natanko teden dni časa, da prispe na končno destinacijo, pri čemer bo za vse, kar bo potrebovala na svoji poti – hrana, namestitev, prevoz na naslednjo lokacijo – plačevala s pločevinkami Red Bulla.

Resnično epska izkušnja. Če boste ena od izbranih ekip, si boste lahko sami načrtovali svojo pot tako, da boste obiskovali kontrolne točke v evropskih mestih (kjer se boste soočili z izzivi telesa in duha), opravili kar največ nalog s seznama izzivov ter objavljali fotografije in video posnetke, s katerimi boste gradili podporo svojih strastnih spremljevalcev. Končni rezultat bo temeljil na opravljenih nalogah, izzivih in doseženi podpori na družbenih omrežjih.

Lahko pločevinke ekipo študentov dejansko pripeljejo z ene strani kontinenta na drugega? Lahko. Na zadnjem tekmovanju Red Bull Can You Make It? leta 2014 je 100 ekipam uspelo doživeti svoje sanje – med drugim so si prislužili vstopnice za ligo prvakov in potovali z zasebnim letalom.

KAKO SE PRIJAVITI?
Zberite ekipo treh prijateljev. Vsi morate imeti status študenta. Nato ustvarite enominutni video posnetek, ki pojasnjuje, zakaj naj bo izbrana ravno vaša ekipa, in svojo prijavo oddajte na www.redbullcanyoumakeit.com najpozneje do 14. februarja 2016. Naj video prikazuje vašo strast do pustolovščin, vašo pretkanost in vaš smisel za humor – to so lastnosti, na podlagi katerih boste izbrani, da Evropo osvojite s pločevinkami Red Bulla in svojim šarmom, ki se mu ni moč upreti.

RBCYMI_Berlin_2

Nato zberite podporo, kajti ekipe, ki bodo prejele največ glasov posamezne države, bodo finalistke! Po koncu glasovalnega obdobja bo žirija izmed finalistk izbrala zmagovalce. Le-ti bodo povabljeni na eno od petih startnih točk v Evropi, kjer se bo pričela njihova pustolovščina, ki jih bo odpeljala daleč od doma, a jih med seboj močno povezala. Vaša priložnost, da postanete ena od teh ekip, se prične danes.

Obiščite www.redbullcanyoumakeit.com za več podrobnosti in se prijavite do 14. februarja 2016.