© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
tu
tu
24.07.2015 12:13:26

Marija Šarapova spet samska

Najbolj slavni teniški par se je razšel. Po tem, ko je bila pred leti zaročena z mariborskim košarkarjem Sašo Vujačićem, je Marija Šarapovo srečo našla v objemu mlajšega Grigorja Dimitrova. Toda tudi ta pravljica ni imela srečnega konca.

Mnogi so že nekaj časa ugibali, ali v njuni zvezi škripa, saj so ju vedno redkeje videvali skupaj. Danes pa je mladi Bolgar potrdil, da sta se z rusko lepotico razšla.  "Najine poti z Marijo so se razšle. Skupaj sva preživela veliko lepih trenutkov. Želim ji veliko sreče in uspeha v življenju in tenisu. Sam se zdaj stoodstotno osredotočil na svojo igro in prepričan sem, da bodo rezultati kmalu prišli," je za bolgarske medije razkril Dimitrov in dodal, da to poletje zanj pomeni nov začetek.

sharapova dimitrov
vszi


Šarapova celotne zadeve ni komentirala, saj je preživljala počitnice v Črni gori, nekateri tabloidi pa so že sprožili govorice, da naj bi bil razlog za konec zveze Bolgarova nezvestoba.  Ruska lepotica in bolgarski tenisač sta bila par dve leti in pol. Šarapova se je pred njim razšla z Vujačićem, Dimitrov pa je med drugim prijateljeval s Sereno Williams.