© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
21.07.2015 12:00:06

Spletni spor Andresov Iniest: barcelonskega in ... madridskega

"Jaz sem Andres Iniesta in moja edina napaka je ta, da imam popolnoma enako ime in priimek kot pa znani nogometaš," je začel razburjeni uporabnik enega od družabnih omrežji, ki je ostal brez računa.

Andres Iniesta se je rodil v Španiji, obožuje svoje otroke, dobro hrano in zanimive zgradbe, Andres Iniesta pa je znani nogometaš, ki se je rodil v majhni vasici Fuentealbilli. Torej gre za popolna dve različni osebi, toda po mnenju družabnega omrežja instagram temu ni tako. Oziroma ni bilo, saj je kasneje instagram svojo napako tudi popravil.

iniesta 2

In za kaj se je točno šlo? Prvi Andres Iniesta, ki nima nobene povezave z nogometom, je prejšnji teden z družino užival na dopustu, sredi odmora pa se mu je zgodilo, da mu je nekdo ukinil račun. Njegov račun @ainiesta je "prevzel" nogometaš Barcelone, ki je imel pred tem ime @andresiniesta8.

Tako je vse skupaj madridskemu Andresu postalo še toliko bolj čudno, saj so se kar naenkrat njegovim prijateljem začele pojavljati fotografije od nogometaša Barcelone, pa čeprav sploh niso spremljali nogometa. 

Kmalu zatem je poslal elektronsko sporočilo na naslov za pomoč uporabnikom, vendar ni dobil odgovora. Tako se je odločil, da bo zadevo dal v medije, kar se je izkazalo za zadetek v polno. Kmalu je namreč dobil odgovor, da je prišlo do napake in da so mu vrnili račun. 

iniesta

"Iskreno se vam opravičujemo za vse težave, ki smo vam jih povzročili z nenamerno ukinitvijo računa. Bila je popolnoma naša napaka. Mislili samo, da ste imitator, čeprav niste bili. Takoj ko smo spoznali napako, smo vam vrnili račun," se je glasilo sporočilo instagramovega direktorja za komunikacije Gaba Madwayja, ki je še dodal, da nogometaš Iniesta ni imel nič pri nastalem položaju. "Rad bi še pojasnil, da nogometaš Andres Iniesta in njegovi zastopniki niso imeli ničesar pri omenjenemu incidentu."