© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
bk
bk
21.07.2015 12:45:37

Kolega iz oglasa pa ni bilo

Sloviti ameriški košarkar v Los Angelesu obiskal trening nogometašev Barcelone.

Zvezdnik Los Angeles Lakersov si je med sezono v vroči Kaliforniji vzel čas, da si je ogledal, kako trenirajo nogometaši. Tako je obiskal trening Barcelone, ki bo v prihodnjih dneh v Lalalandu odigrala tri prijateljske tekme: z lokalnim moštvo Los Angeles Galaxy ter Manchester Unitedom in Chelseajem.

Kobie se je najbrž veselil tudi srečanja z Lionelom Messijem, vendar pa se s kolegom, s katerim sta se spoprijateljila med snemanjem reklam za letalsko družbo Turkish Airlines, s katalonskim moštvom v ZDA ni odpotoval. Klub je enemu najboljših nogometašev na svetu po igranju na Copa Americi namenil nekaj dni za počitnice.

Vseeno je Kobe užival v srečanju z aktualnimi šampioni lige prvakov, ki so sijajnemu košarkarju podarili tudi njihov dres, seveda z njegovo številko 24. Tudi Kobie pa je na trening prišel z darilom, kapetanu Andresu Iniesti je prav tako poklonil svoj dres Los Angeles Lakersov.

Seveda so si nogometaši vzeli tudi čas za fotografiranje z Bryantom, on pa je bil najbrž presrečen, saj so ga s fotoaparati ovekovečili v družbi treh pokalov - lige prvakov, španskega prvaka in pokalnega prvaka.