© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
17.06.2015 08:48:52

Kazal lepotca, a ga kmalu zatem razbil. Pijan?! (video)

vszi

Arturo Vidal je bil v rodni domovini vpleten v prometno nesrečo. Menda tudi zaradi vožnje pod vplivom alkohola.

Najboljši nogometaši so tudi bogataši, ki si lahko privoščijo pravzaprav vse, kar jim poželi srce. Arturo Vidal v tem trenutku velja za morda celo največjega nogometnega zvezdnika v Čilu, je tako dober, da ga pri Juventusu plačujejo skorajda s suhim zlatom.

In nič čudnega torej, da se je po vrnitvi domov po cestah svoje rodne domovine, ki v teh dneh gosti Copa Americo, podil kar s prestižnim ferrarijem. Ki pa je hitro postal njegova preteklost. Vidal je očitno pretiraval s pritiskanjem na stopalko za plin in zgodilo se je, kar se je – zletel je s ceste in uničil rdečega konjička.

Prometna nesreča se je zgodilo 25 kilometrov iz Santiaga, do nje je prišlo, ko so imeli čilski reprezentanti prost dan. Vzrok nesreče še ni znan, naj bi bil pa vanjo vpleten še en avtomobil. Vidal ni bil huje poškodovan, so ga pa vseeno prepeljali v bolnišnico, kjer so mu oskrbeli manjše poškodbe. Nedolgo zatem je zapustil bolnišnico, kjer so zaradi zdravniki zaradi izpahnjenega komolca zdravili tudi nogometaševo ženo.

"K sreči smo vsi v redu," je na twitterju javil nekdanji nogometaš Bayerja iz Leverkusna, ki je imel po nesreči opravka tudi s policijo. Slednja ga namreč sumi, da je vozil pod vplivom alkohola, vse glasneje se govori, da je med obiskom igralnice popil kar nekaj kozarcev opojnih substanc. Zaradi tega naj bi mu sicer grozila celo izključitev iz reprezentance, ki se bori na Copa Americi!

Galerija