© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
16.06.2015 13:07:24

Spoznal Jamesa in zajokal (video)

vszi

Prizori malčkov, ki spoznajo svoje idole, so po navadi izjemno prisrčni in nič drugačen ni bil prizor iz Čila, kjer je malček spoznal Jamesa Rodrigueza.

Kolumbijska reprezentanca v teh dneh nastopa na južnoameriškem prvenstvu, kjer se v skupini C meri z Brazilijo, Perujem in Venezuelo. Na prvi tekmi proti Venezueli so Kolumbijci presenetljivo izgubili, po tekmi pa je prišlo do zelo prisrčnega prizora. 

Mladi navijač kolumbijske reprezentance - in predvsem v prvi vrsti Jamesa Rodrigueza - se je namreč poskušal fotografirati s svojim idolom. Ko je že kazalo, da mu to ne bo uspelo, kajti James je že odšel na reprezentančni avtobus, pa se je le zgodilo.

Malček, ki je nosil dres Reala, je dobil povabilo, da pride na avtobus in tam spozna svojega najljubšega nogometaša. Seveda je povabilo z veseljem sprejel in na avtobusu se je fotografiral z zvezdnikom Reala ter kolumbijske reprezentance, James pa je malčka tudi prisrčno objel.

Ob odhodu iz avtobusa mladi navijač ni več zdržal, premagale so ga čustva in potočil je solzo. Solzo sreče, da ne bo pomote. Ker je spoznal svojega idola in ker bo za zmeraj v svojem telefonu nosil fotografijo, ki ga bo spominjala na ta dogodek.