© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
bk
bk
13.06.2015 11:31:55

David Beckham spet navdušil

Nekdanji nogometni superzvezdnik tokrat pokazal, kako radodaren je.

Da ima David Beckham veliko srce, je dokazal že tolikokrat, da si vse, kar je storil v dobro drugih že kar težko zapomnimo.
Tokrat je David presenetil in razveselil kolege oziroma očete otrok, ki enako kot Beckham navijajo za Arsenalovo selekcijo do 11 let.

Tretji sin Davida in Victorie, 10-letni Cruz Beckham in njegovi vrstniki, ki se kalijo v nogometni šoli londonskih topničarjev, so odšli na turnir v Nemčijo, David pa se je odločil, da si bo sina v akciji ogledal tudi sam.

beckham

Da mu na poti ni bilo dolgčas, je poskrbel s posebnim vabilom za tri srečneže. Tri očete je namreč povabil, da se mu pridružijo v Nemčiji. Ob tem je poskrbel, da so se tja odpeljali z zasebnim letalom.

"Niso mogli verjeti svoji sreči," je prijatelj enega od treh očetov zaupal časopisu The Sun: "Dejali so, da je bil Beckham odličen gostitelj in da je tudi sicer super oseba. Tega dneva ne bodo nikoli pozabili."

David je ovekovečil s fotografijami, ki jih je objavil na instagramu in ob teh zapisal: "Očetje na turneji. Super večer z mojim očetom in preostalimi očeti. Super vikend na sploh, ponosni smo na naše fante. Trdo so delali, skupaj slavili, skupaj izgubljali in igrali z nasmeški. Bravo, fantje."