© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
15.06.2015 08:54:26

Žena in dekle. A ne zgolj ena, kar tri!

vszi

Burno ljubezensko življenje Papissa Cisseja še vedno buri britansko javnost.

O Papissu Cisseju in njegovem burnem ljubezenskem življenju smo že poročali. Nedolgo tega je prišlo v javnost, da je zvezdnik Newcastle Uniteda svojemu dekletu iz Anglije dejal, da odhaja na dopust, v resnici pa se je v Parizu poročil. Z nekim drugim dekletom! A to še ni vse. Potem ko je užaljena angleška "ljubica" javnosti zaupala svojo zgodbo, sta se v kratkem našli še dve dekleti, ki sta imeli podobno izkušnjo z nogometašem iz Senegala. Tudi oni sta mislili, da sta edini v njegovem življenju, a Cisse ima očitno čisto pravi harem.

"Ko sem izvedela, da se je poročil, sem doživela največji šok v svojem življenju," ne skriva Lasconnie Silva, ena od trojice "prevaranih", ki je pojasnila svojo zgodbo: "Spoznala sva se na facebooku. Pisal mi je, a sem mu odgovorila, da me nogometaši ne zanimajo. Obljubil mi je, da je drugačen. Ujela sva se in začela sva hoditi. Bil je moj fant, vsi moji prijatelji so ga poznali kot takšnega. V telefonu sem ga imela celo shranjena pod možek. Šokirana sem … Zlomil mi je srce. Mislila sem, da bova začela živeti skupaj, razmišljala sem o poroki, prepričana sem bila, da je pravi zame. Potem pa tole ..."

Medtem ko Cisse molči kot grob, se je oglasil njegov agent. Slednji pravi, da nogometaš v trenutku, ko se je v Franciji poročil, ni imel nobenega drugega dekleta. Ni pa povedal, koliko jih je imel, ko se je v Angliji vkrcal v letalo za Pariz …