© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
18.01.2015 11:57:50

Konec je, CR spet samski

vszi

Dekleta, pozor! Cristiano Ronaldo je spet samski. Uradno!

Kar se je zgolj namigovalo zadnjih nekaj dni, je bilo zdaj uradno potrjeno: Cristiano Ronaldo je spet samski. Eden najboljših nogometašev vseh časov je bil zadnjih pet let v ljubezenskem razmerju z rusko lepotico Irino Šajk, toda ker slednje ni bilo z Ronaldom na prireditvi, na kateri je CR vnovič prejel prestižno zlato žogo, se je pojavil dvom, kaj se dogaja med njima. Sprva je bilo rečeno, da je bila manekenka preprosto preveč zaposlena, da bi bila s svojim dragim, toda zdaj so njeni zastopniki le potrdili, da se je par razšel.

"Lahko potrdimo, da je Irina Šajk končala razmerje s Cristianom Ronaldom," so njeni zastopniki zaupali New York Postu. Za konec zveze naj bi bila po mnenju številnih kriva kar nogometaševa mama Dolores, s katero se Rusinja menda nikakor ni razumela. Milo rečeno. V resnici pa naj bi bilo med obema ženskama toliko nastrojenosti, da se niti videti nista mogla. In ko naj bi se Ronaldo postavil na stran svoje mame ... "Dejstvo je, da je imela Irina zelo tesen odnos z Ronaldovo družino. Vse negativne govorice o njej in Ronaldovi družini so povsem neresnične in nikakor niso bile faktor pri koncu zveze. Irina v tem trenutku nima nobenega drugega komentarja," je bilo še rečeno.

Kakorkoli, zvezdnik Reala iz Madrida je spet samski, to pa je zagotovo novica, ki so se jo razveselile številne po vsem svetu ...