© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
liz
liz
15.01.2015 19:27:46

Balotelli oponašal Ronalda in zlobneže potegnil za jezik (video)

Ronaldo

Gala prireditev, na kateri so v ponedeljek izbrali nogometaša leta 2014, je med drugim zaznamovala tudi reakcija zmagovalca.

Cristiano Ronaldo, ki je tretjič prejel tovrstno nagrado, je slavnostni trenutek že na odru namreč "začinil" s precej čudnim krikom. Kot pravi sam, s soigralci pri Realu tako večkrat proslavi svoj zadetek. Nemalo ljudi je bilo nad njegovo reakcijo presenečenih, kar se je dalo videti tudi na njihovih obrazih.

Posnetek Ronaldovega krika je preplavil svetovni splet, na njegov račun pa je padlo že veliko posmehljivih opazk. Portugalec je dobil precej posnemovalcev, med njimi pa je tudi Mario Balotelli.

Napadalec Liverpoola in italijanske reprezentance je igral priljubljeno videoigro, v kateri je dosegel zadetek prav s pomočjo Ronalda, nato pa ga je proslavil z zdaj že znamenitim: "Siiiiii!"

Mario ne bi bil Mario, če tega ne bi objavil na svojem instagram profilu.

Vendar pa je zdaj tudi sam postal tarča posmeha. Mnogi so se začeli norčevati iz njega in se glasno spraševati, kdaj se bo Balotelli lahko veselil kakšnega od svojih zadetkov v premierligaškem prvenstvu. V dosedanjem delu sezone mu namreč v tem tekmovanju še ni uspelo spraviti žoge v mrežo. Res katastrofalen podatek za napadalca, za katerega so Redsi odšteli 20 milijonov evrov.