© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
14.01.2015 15:40:23

Zahteva prepoved približevanja, ker je morilka

Voznik Nascarja Kurt Busch je onstran luže v središču pozornosti, saj te dni v ZDA bije sodno bitko z nekdanjim dekletom. Slednjo obtožuje, da je plačana morilka, in zahteva prepoved približevanja.

Kurt Busch in Patricia Driscoll sta bila dolga leta videti srečen par. Njuno razmerje se je začelo krhati lanskega leta, ko je po dirkačevih besedah Patricia vse bolj krojila njegov urnik, zaradi česar je trpela tudi njegova kariera. Tako je prišlo do spora, v katerem naj bi jo celo prijel za glavo in z njo nekajkrat zamahnil v steno.

Kasneje se je njun spor preselil na sodišče, Kurt pa med drugim zahteva prepoved približevanja, saj naj bi bila njegova bivša poklicna morilka. "Vsi mi lahko pravijo, da sem zmešan, toda živel sem z njo in vem, kaj govorim," je na sodišču med drugim dejal prestrašeni dirkač. Ob tem je še dodal, da je velikokrat odšla na misije v Srednjo in Južno Ameriko ter Afriko. Nekega dne jo je celo zalotil, kako je stanovanje zapustila v bojni opremi, vrnila pa se je v večerni obleki, prepojeni s krvjo. Takrat mu je zaupala, da je poklicna morilka, in mu pokazala nekaj fotografij njenih žrtev.

Driscollova tovrstnih pričanj na sodišču ni ne zavrnila ne potrdila, je pa kasneje izjavila, da so to nore trditve, s katerimi jo želi nekdanji partner povsem uničiti. Vse to naj bi prebral v enem od njenih scenarijev, na katerem dela že zadnjih osem let. "Vse to, kar je naštel na sodišču, je prebral v mojem scenariju. Seveda ni nič od tega res," je na kratko pojasnila Driscollova, v uteho pa ji je lahko tudi dejstvo, da njeni zgodbi verjame tudi velika večina javnosti. Tisti najbolj hudomušni se ob tem sprašujejo, ali bi si Busch upal javno spregovoriti o službi svojega bivšega dekleta, če bi si ta resnično služila denar kot poklicna morilka.