© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
tu
tu
12.01.2015 16:17:56

Ljubosumni Schweini

Nemški nogometni zvezdnik Bastian Schweinsteiger, ki je od lanskega leta v zvezdi s srbsko teniško lepotico Ano Ivanović, naj bi imel velike težave z ljubosmnostjo.

Na prvi pogled sveža romanca med nogometašem Bastianom Schweinsteigerjem in tenisačico Ano Ivanović deluje kot iz pravljice. Zvezdniški par, ki se je spoznal že leta 2007, sta se javnosti prvič skupaj pokazala lani, lepo tenisačico pa redno spremlja, če mu le dopušča čas. Tako je pred novim letom odpotoval v Avstralijo, kjer se Ivanovićeva pripravlja na prvi turnir za grand slam v letošnji sezoni.

brandner

Toda kot je zdaj po pisanju srbskih medijev razkril njegov prijatelj Bruno, Schweinsteiger vendarle ni sanjski partner. Nogometni zvezdnik ima namreč velike težave z ljubosmnostjo, kot je dejal Bruno pa je svoje bivše dekle spremljal na vsakem koraku. Če je bil dlje časa odsoten, je celo prisluškoval njenim telefonskim pogovorom, sledil je njenemu avtomobilu, nad njo pa naj bi pošiljal celo privatne detektive.

"Schweini je pretirano ljubosumen. Ko je v zvezi, se popolnoma spremeni. Njegovo bivše dekle Sarah Brandner je preživela pravi pekel, ko sta bila skupaj. Detektivi so mu morali dnevno sporočati, kje se Sarah nahaja, poklanjal pa ji je ure in mobilne telefone, v katerih so bile sledilne naprave," je razložil njegov prijatelj in dodal, da ne verjame, da bo z Ivanovićevo kaj drugače.