© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
07.01.2015 17:30:37

Neymar si je našel odvetnico

Navijači Barcelone v zadnjem času nimajo ravno veliko razlogov za zadovoljstvo, zato se pa vsaj nekateri od njih lahko naslajajo ob gledanju najnovejše Neymarjeve ljubice.

Barcelona se v zadnjem času spopada z očitki, da so njene predstave daleč najslabše v zadnjih letih, glavni krivec za nastali položaj pa naj bi bil trener Luis Enrique. Slednji se je po poročanju španskih medijev celo sprl z nedotakljivim Lionelom Messijem, zaradi česar je kar nekaj navijačev katalonskega velikana v rahlih skrbeh.

neymar

Zato pa je za vsaj nekaj dobre volje pri navijačih poskrbel drugi zvezdnik Barcelone Neymar. Odkar se je Brazilec prejšnje poletje razšel z dolgoletno partnerko Bruno Marquezine, so ga povezovali s številnimi znanimi in manj znanimi dekleti. Največ pozornosti med pristaši Blaugrane pa je pritegnilo ravno njegovo zadnje dekle, saj velja za veliko oboževalko tega kluba.

Gre za 26-letno odvetnico Elisabeth Martinez, ki naj bi bila po poročanju dobro obveščenih virov že nekaj mesecev v zvezi s štiri leta mlajšim brazilskim nogometašem. Razmerje sicer uspešno skriva pred očmi javnosti, svoje pripadnosti Barceloni pa prav nič, saj na družabnih omrežjih svoje čare razkazuje tudi v dresu omenjenega velikana.

Galerija