© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
20.01.2015 08:01:38

Ima Ronaldo že novo? (fotogalerija + video)

Instagram

Novica, da se je zvezdnik madridskega Reala Cristiano Ronaldo razšel s svojo partnerko Irino Shayk se še ni niti dobro polegla, že je v javnost pricurljala informacija, da naj bi imel Portugalec že novo srčno izbranko.

Okusi so seveda različni, a dejstvo je, da je Ronaldo rusko lepotico zamenjal s še eno izjemno lepo mladenko. In kdo je očarljiva gospodična, ki naj bi Cristianu zmešala glavo in mu pomagala prebroditi razhod z Irino

Tokrat ne gre za manekenko, pač pa za novinarko. Njeno ime je Lucia Villalon in je novinarka Real Madrid TV-ja, nekdaj pa je delala pri španski nacionalni televiziji TVE. 

26-letna lepotica je zaradi osupljivega videza izjemno popularna v Španiji, na družabnem omrežju Instagram ji sledi več kot 23 tisoč sledilcev, na Twitterju pa več kot 13 tisoč. Če je res postala nova srčna izbranka Cristiana Ronalda, pa lahko pričakujete, da bodo te številke še strmo narasle. 

Ker ne želimo biti predolgi in ker slika pove več kot tisoč besed, smo za vas pripravili obsežno fotogalerijo lepotice Lucie in priložili en njen video, mnenje pa si ustvarite sami.