© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
05.01.2020 07:43:12

Noro, kaj je Cuban pred tekmo Dallasa počel ZA SLOVENIJO: Na 20. obletnico vladanja je novinarju ... (video)

Reuters

Lastnik Dallas Mavericksov je resnično poseben človek.

Mark Cuban se je pred 20 leti odločil za nakup ekipe iz lige NBA Dallas Mavericks in spisal zgodbo o uspehu. Vrednost kluba se je v tem času povzpela v neslutene višave, Dallas je enkrat osvojil tudi ligo NBA, navijači pa so prepričani, da jih bo do tega uspeha v naslednjih sezonah popeljal tudi Luka Dončić.

Ameriški milijarder in uspešen poslovnež pa v Dallasu ne vidi le zaslužka, ampak precej več. Všeč mu je, kako moštvo povezuje navijače, kaj vse se dogaja okoli kluba in da ljudje, ki so povezani s klubom, uživajo. Od igralcev, trenerjev in vse do navijačev. Nadvse uživa tudi sam, pred ogrevanji si tudi sam pogosto privošči trening, velja namreč za velikega košarkarskega navdušenca.

Kolega s tiskane izdaje Ekipe SN, ki se v teh dneh nahaja v Dallasu, se je s Cubanom dogovoril za intervju, ameriški poslovnež pa ga je sprejel odprtih rok. In ne samo to. Intervju je želel opraviti kar med svojim treningom, z našim novinarjem se je pogovarjal sredi metanja na koš v dvorani American Airlines Center. Minilo je kar precej treninga, ko sta zaključila s pogovorom, v tem času sta se dotaknila številnih tem, celoten pogovor pa si boste lahko prebrali v ponedeljkovi tiskani izdaji Ekipe SN.

Če se vam posnetek spodaj ne prikaže, potem si ga lahko ogledate tudi na TEJ POVEZAVI.