© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
04.01.2020 19:34:05

Pri Realu imajo VRHUNSKI NAČRT: Luka je NAŠ, POMAGAJTE! (video)

Reuters

Prvo štetje glasov v boju za udeležbo na All-Star tekmi je pokazalo, da je na prvem mestu v absolutni konkurenci prav Luka Dončić.

Slovenski košarkarski as je prejel skoraj 1,1 milijona glasov. Po tej številki je jasno, da glasovi zanj ne prihajajo zgolj iz njegove domovine, temveč da za mlado atrakcijo lige NBA glasuje praktično ves svet.

Jasno je, da obstajajo tudi taki, ki jim to še zdaleč ni všeč, toda ti bodo imeli izjemno težko delo, če bodo skušali Dončića spraviti z vrha. No ,to bo zdaj še težje, saj se je v akcijo zbiranja glasov zanj zdaj aktivno vključil tudi madridski Real, ki ima številne navijače po vsem svetu, tako da so Madridčani s svojo domislico nagovorili izjemno veliko število potencialnih glasovalcev.

Zelo težko pa je verjeti, da v svoji nameri ne bi bili uspešni. Na družbenih omrežjih je Real navijače pozval, naj glasujejo za nekdanjega člana kraljeve družine. "Eden izmed nas piše zgodovino lige NBA. Glasujte za Luko Dončića, da postane All-Star letošnjega leta!"

Ob tem pa so Madridčani zaigrali še na čustva vseh, ki so prebrali to sporočilo. Poleg njega so namreč 'prilepili' še dvoinpolminutni video, v katerm si lahko ogledate njegove najboljše poteze v belem dresu. Prav tako pa je mogoče v filmčku videti tudi to, kako je kot golobradi najstnik prišel v mogočni Real.