© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
04.01.2020 08:46:39

KAAAAJ, tole preprosto MORATE VIDETI! Legenda lige NBA se je razgovorila o Dončiću: "MOJ BOG ..."

Reuters

Luka Dončić ima že v svoji drugi sezoni v ligi NBA poseben status.

Dvajsetletnik je s svojimi neverjetnimi predstavami na dobri poti, da v prihodnosti postane pravi superzvezdnik najmočnejše košarkarske lige na svetu.

Slovenski košarkarski dragulj je bil razglašen za novinca prejšnje sezone, v tej pa je še dvignil svojo raven igre, njegove številke so resnično neverjetne. In tem dosežkom se klanjajo tudi velikani lige NBA.

Zadnji v vrsti je Jerry West, ki je navdušen nad genialnostjo in sposobnostmi mladega Ljubljančana in to je tudi glasno povedal. Prizinal je, da so pri Dallasu lahko srečni, ker je Dončić njihov član. "Moj bog, vsak bi si želel imeti 20-letnika, ki košarko igra tako kot on. Poleg tega pa je šele na začetku. Vedno je zabavno gledati genija," je nad Dončićem navdušen West.

Enainosemdesetletni član uprave Los Angeles Clippersov pa se ni ustavil samo pri tem, temveč je še nadgradil svoje razmišljanje. "V košarki sem zelo, zelo dolgo in videl sem že ogromno posebnih igralcev. Koliko superzvezdnikov je skoraj vedno v ligi? Mogoče pet ali šest. Obstaja razlika med all-star igralci in superzvezdniki. Superzvezdniki so preprosto drugačni, in tak je Luka Dončić!" je odločno dejal nekdanji superzvezdnik lige NBA.