© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
01.10.2017 12:54:20

Vse večji bog! MIAMI dal DRAGIĆU dva prosta dneva. Toda Slovenec je stopil pred mikrofon in nasmejal VSE s TOLE neverjetno reakcijo

Postal je idol celotne Slovenije in zdaj vse večji idol postaja tudi v Združenih državah Amerike.

Miami zaključuje poletni kamp, v teh dneh ga čakajo prve pripravljalne tekme, Goran Dragić pa je ob tem strnil misli v pogovoru za spletno stran svojega kluba. Spregovoril je o tem, kako dobro se počuti kot vodja in kako zelo je že osredotočen na nove naloge. Sicer še vedno ponosen na pravljico, ki mu je uspela s slovensko reprezentanco, a že povsem skoncentriran na vse izzive, ki ga na Floridi čakajo v novi sezoni lige NBA. 

Najbolj imenitno zadevo pa je slovenski košarkar povedal, ko ga je novinar vprašal v zvezi z zadnjima dvema dnevoma poletnega pripravljalnega kamp, ko Dragiću sploh ne bi bilo treba trenirati. Trener Erik Spoelstra mu je namreč naročil, naj si vzame prosto, se malo sprosti, sprehodi, kdaj pa kdaj vrže na koš. Toda Dragić je imel nekoliko drugačne načrte, sploh  ko mu prvi sproščen dan ni bil prav nič všeč. Kar je jasno povedal v klubski mikrofon. 

"Rekel mi je, vzemi si prosto, delaj, kar hočeš. Malo se sprehodi, uživaj. Danes pa bi bilo enako, toda nisem mogel več, imel sem dovolj. Rekel sem: 'Trener, daj, no, tako ne gre. Že včeraj sem bil pripravljen, zdaj pa sploh. Rad bi treniral s fanti.' Tako sem potem na lastno željo v polnem pogonu oddelal celoten trening in sem pripravljen tudi na tekme. Komaj čakam," je dejal Dragić, se nasmejal in tudi nasmejal vse ostale. Ter še zrasel v očeh vseh.