© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
01.10.2017 10:36:45

Najbolj NEPRIJETNO vprašanje, najbolj EPSKI odgovor! Španski otroci vzeli za svojega DONČIĆA in osmešili svoja velika ZVEZDNIKA (video)

fiba

Fantastičen dogodek ob posebni radijski oddaji, v kateri glavno besedo dobijo španski otroci.

Oddaja Radio Pelona je tokrat gostila španska zvezdniška brata Hernangomez, z otroki sta se pogovarjala košarkarja iz lige NBA Juancho in Willy. Pri tem pa v Španiji najbolj glasno odmeva vprašanje, ki ga je postavil eden od otrok in v katerem glavno vlogo igra ... zvezdnik Reala in slovenske reprezentance Luke Dončić. Resnično sijajno vprašanje, ki je močno zmedlo sijajna brata, ju malce osmešilo, a sta se, priznamo, odlično znašla. 

"Kako je mogoče, da je Španija izgubila možnosti za zlato, potem ko je izgubila proti otroku?," je vprašal in dodal, da gre za fanta, starega zgolj 18 let, ki je prav tako še ... otrok. Kako je mogoče, da je premagal odrasle moške? Juancho in Willy najprej nista mogla verjeti svojim ušesom, nato sta se od srca nasmejala, za tem pa odgovorila. In to, kot rečeno, resnično epsko, saj sta svojega krvnika in prijatelja dvignila v nebo.

"Najprej bi rekel, da ne vem," se je nasmejal Willy, a nadaljeval povsem drugače: "Resnica je, da je bila to zelo težka tekma. V tekmi, ki smo jo izgubili, smo res imeli opraviti z zelo mladim igralcem, ki pa je tudi zelo zelo dober. Res je star 18 let, toda je super talentiran, pravi izbranec in zna zares sijajno igrati košarko," je pojasnil otrokom, ki so Dončića vzeli za svojega. Tako in drugače. "Nič nismo mogli narediti in oni so več kot zasluženo postali prvaki," je še dejal Willy v posnetku, ki navdušuje Španijo.