© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
01.10.2017 09:59:27

Kot da se za 'UBIJALCA' Prepeliča prvenstvo sploh ni končalo: nova IZJEMNA predstava in ŠTEVILKE, da te kap!

fiba

Zlato na evropskem prvenstvu je Klemnu Prepeliču očitno dalo krila tudi za klubski del sezone, v Franciji namreč že blesti.

Klemen Prepelič je s svojimi izjemnimi predstavami na evropskem prvenstvu opozoril nase, navijače je navduševal s svojo mehko roko pri prostih strelih in norih trojkah, v finalu pa je ob odsotnosti Gorana Dragića in Luke Dončića na parketu, dokazal, da je lahko tudi pravi vodja. 

Po končanem prvenstvu se je pridružil svojim novim delodajalcem, francoski ekipi Levallois, zanimanje zanj pa je izkazal tudi madridski Real. In Španci očitno zelo dobro vedo, zakaj si ga želijo imeti v svojih vrstah. Prepelič je bil namreč z naskokom prvo ime 3. kroga francoskega prvenstva, ko se je njegova ekipa na derbiju kroga pomerila s Chalonom. 

prepelic Levallois
Twitter / Levallois Metro

'Snajper' Prepelič je za sicer tesno zmago svoje ekipe dosegel 29 točk, ki jim je dodal še 3 skoke in 2 podaji, imel pa je tudi najvišji statistični indeks 3. kroga francoskega prvenstva. Na njegovo izjemno predstavo se je med drugim odzval tudi Luka Dončić, ki je njegovo izjemno predstavo komentiral le z 'Ubijalec'.