© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
28.09.2017 20:04:12

FANTASTIČNO! Luka Dončić ima novo in zelo POMENLJIVO tetovažo (foto)

fiba

Luka Dončić je slovenska športna zvezda, tu ni kaj dodati. In karkoli Luka naredi, kjerkoli se pojavi, vse to dvigne kar precej prahu. Nova tetovaža na njegovem telesu je, kajpak, še posebej zanimiva.

Ko je Luka poleti prišel na zbor slovenske reprezentance pred evropskim prvenstvo, je pokazal tetovažo na levi podlahti - latinski izrek "non desistas non exieris", kar pomeni "nikoli ne obupaj", ob tem pa še njegova številka sedem.

"Hotel sem nekaj, nek stavek, ob katerem se bom zbujal in me bo stalno opominjal," je takrat komentiral. Dodaten komentar ob najnovejši poslikavi na njegovem telesu ni potreben. Pokal, ki so ga slovenski košarkarji 17. septembra v Istanbulu dvignili visoko v zrak, fantu ogromno pomeni. Pravzaprav mu je tako zelo pri srcu, da ga želi stalno imeti ob sebi.

Kot je zapisal Žurnal24, je tetovaža pokala za naslov evropskega prvaka delo slovenskega studia Laibach Ink, Luka naj bi prišel na tetoviranje že zjutraj po prihodu iz Turčije. Objavljamo pa fotografije iz španskega studia Tattoo Las Rozas iz madridskega predmestja (tam so Luku tetovirali že tisti latinski izrek), kjer so tokrat le dokončali tetovažo - dodali so datum pod pokalom.