© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
15.09.2015 09:17:54

Srbski košarkarji na obisku pri tunizijskem taksistu

Srbske košarkarje jutri ob 18.30 čaka četrtfinali obračun na evropskem prvenstvu, večer po zmagi na Finsko pa so preživeli sproščeno. Še posebej Miroslav Raduljica, Nikola Kalinić in Zoran Erceg.

Potem ko je vodstvo reprezentance po zmagi v osmini finala igralcem omogočilo prosti večer, je trojica doživela nekaj prav posebnega. Ko so se Raduljica, Kalinić in Erceg po krajšem sprehodu želeli vrniti v hotel in za način prevoza izbrali taksi, si niso mislili, da večer zanje še zdaleč ni končan. Voznik, sicer Tunizijec, je bil tako navdušen nad svojimi strankami, da je srbske košarkarje brez ovinkarjenja povabil k sebi domov na kavo in kolače.

In fantje povabila niso odklonili, z nenavadnim obiskom so družini tunizijskega taksista pričarali nepozaben večer. "Človek nas je prepoznal kot košarkarje Srbije in nas povabil k sebi domov, češ da bi se slikali z njegovim sinom. Seveda ni šlo brez obvezne kave in kolačev. Razumel nisem niti ene besede, sem pa vseskozi po logiki ugotavljal, kaj nam člani družine govorijo. Ta dogodek mi bo gotovo ostal v spominu za vse življenje," je po vrnitvi v hotel razlagal Raduljica.