© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ps
ps
11.08.2015 08:12:42

Jordan: Premagal bi LeBrona

Za mnoge najboljši košarkar vseh časov Michael Jordan je odgovarjal na številna zanimiva vprašanja, med drugim tudi na tisto o razpletu morebitnega dvoboja ena na ena z najboljšim igralcem sedanjosti LeBronom Jamesom.

MJ je tako na enem od njegovih kampov, med katerim je odgovarjal na vprašanja, razkril, da je v najboljši peterki igral in ravno tako nastopal proti njej med pripravami reprezentance ZDA za nastop na olimpijskih igrah v Barceloni.

Povedal je, da je bil nekdanja Bostonova legenda Larry Bird tisti igralec, ki je največ govoril med tekmami oziroma je bil zanj najboljši v tako imenovanem "trash-talku", nekakšnem provociranju tekmeca na parketu z besedami.

jordan wiki
Wikipedia

Dejal je tudi, da zelo spoštuje Kobeja Bryanta, s katerim sta dobra prijatelja, izdal, da si je želel postati meteorolog oziroma "vremenar" in da bi verjetno pristal v tem poklicu, če ne bi postal košarkar. Najboljši, ali pač?

Debate o tem, ali je največji Jordan ali LeBron James, se vedno znova načenjajo, vprašanju o tem, kdo bi zmagal, če bi se pomerila ena na ena, sam pa bi bil na svojem vrhuncu, se MJ ni mogel izogniti niti v tem primeru. In njegov odgovor? "Jaz, brez dvoma!"