© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
10.08.2015 11:16:17

Jordan se je ponorčeval iz Bryanta

Reuters

O Michaelu Jordanu ni treba izgubljati besed. Gre za enega najboljših, za mnoge pa tudi najboljšega košarkarja vseh časov, ki je svojo bogato kariero končal pred dvanajstimi leti. Danes je 52-letni Američan lastnik in predsednik NBA ekipe Charlotte Hornets.

Sloviti košarkar je zaradi svojih predstav neke vrste merilo za vrhunskost v igri z oranžno žogo. Za njegovega naslednika so večkrat označili legendo Los Angeles Lakersov Kobeja Bryanta, ki ga skozi vso kariero primerjajo z Jordanom.

Na spletu je mogoče najti nekaj videoposnetkov, v katerih skozi različne akcije primerjajo oba košarkarja. Zdaj pa se je oglasil še veliki Jordan, ki prav tako ni mogel mimo primerjave z Bryantom.

Zgodilo se je v njegovem košarkarskem kampu v Kaliforniji. Najprej je Jordan povedal, da sta z Bryantom zelo dobra prijatelja. "Rad ga imam, veliko se pogovarjava. Mislim, da gre za enega najboljših košarkarjev vseh časov. Veliko je naredil za to igro in je resnično zaljubljen v košarko. Nedvomno ga izjemno cenim," je povedal Jordan, ki pa vseeno ni mogel iz svoje kože, in se je nato še malo ponorčeval iz Bryanta: "Čeprav je ukradel vse moje poteze, ni nobenega problema. Še vedno ga imam rad kot brata."