© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
bk
bk
26.05.2015 13:45:31

Navijači in Dwight Howard šest ur ujeti v dvorani

Potem ko so se veselili zmage Houstona v ligi NBA, so navijači še dolgo časa preživeli na svojih sedežih.

V noči na torek so Houston Rocketsi s sijajno predstavo Jamesa Hardna vodstvo Golden State Warriorsov v finalu zahodne konference uspeli znižati na 1:3.


Če je bilo vroče na parketu, pa je bilo povsem drugače zunaj dvorane Toyota Centre. Houston je namreč zajel pravi vihar z močnimi padavinami, zaradi katerih so mesto zajele tudi poplave. 

Srečanje se je končalo nekaj čez pol enajsto zvečer, po tem pa so navijačem svetovali, da naj ostanejo na svojih mestih, kjer so nato ostali kar dobrih šest ur.

Niso pa v dvorani ostali le navijači - teh naj bi bilo kakšnih 350 -, temveč tudi košarkarji in predstavniki sedme sile. Novinar USA Today Sam Amick je na twitterju zapisal: "Dwight Howard je med tistimi, ki so še vedno v Toyota Centru. Ker živi zunaj mesta, tudi zanj ni varno, da bi se odpravil domov."

"Mislim, da ni vredno, da bi hiteli domov. Prijatelj mi je ravnokar sporočil, da je obtičal v gneči na avtocesti. Za nikogar ni pametno, da je zunaj v takem vremenu," je dejal Howard, ki je v Toyota Centru obtičal tudi v družbi svojega sina, ki pa se ni dal motiti in se je igral z navijači.