© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
liz
liz
26.05.2015 10:57:04

Curry spektakularno padel in prestrašil vse (video)

vszi

V četrti tekmi finala zahodnega dela lige NBA je bil Houston s 128:115 boljši od Golden Stata in vknjižil prvo zmago v seriji.

S tem je ostal v igri za finale, vendar mu do popolnega preobrata manjkajo še tri zmage. Rakete po treh zaporednih porazih niso želele, da bi se dvoboj končal že po sinočnji tekmi. To so pokazale v uvodni četrtini, ki so jo dobile kar s 45:22.


Bojevniki so se v nadaljevanju spustili v lov za tekmecem, pri tem pa med sedmo minuto druge četrtine in sedmo minuto tretje četrtine niso mogli računati na svojega najboljšega posameznika Stephena Curryja.

curry vszi
vszi

Slednji je namreč pri pokrivanju Trevorja Arize visoko skočil, preskočil tekmeca, se naslonil nanj in pri tem spektakularno padel. Ljudem je v tistem trenutku zastal dih, saj so verjetno pomislili na najhujše, ker je bil padec resnično grd. Curry je takoj zapustil igrišče in zdravniki so opravili pregled, pri katerem je bil njihov namen ugotoviti, ali je utrpel pretres možganov. S Curryjem ni bilo nič hujšega in se je nato vrnil na parket. Dvoboj pa je končal pri 23 točkah.

"Če primerjamo s tem, kako je bil videti padec, vse skupaj ni bilo nič takega. Zdaj se moram samo dobro spočiti in bom spet pripravljen za nadaljevanje, od padca do zdaj se zadeve niso prav nič poslabšale," je povedal Curry, ki je imel veliko sreče, da se ni (težje) poškodoval.