© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
tp
tp
31.05.2015 21:24:54

McIlroy predstavil svoje novo dekle

Reuters

Golfist Rory McIlroy je pozabil na teniško igralko Caroline Wozniacki in javnosti prvič spregovoril o svoji novi ljubezni, še eni svetlolaski.

Dolgo časa se je namigovalo, da ima po končani zaroki z dansko teniško igralko Rory McIlroy novo dekle, zdaj pa je golfist prvič javno spregovoril o svojem ljubezenskem življenju, ki je bilo v zadnjem letu dni pod drobnogledom.

wozniacki 9


Najprej zaradi zaroke in težko pričakovane poroke z Wozniackijevo, nato pa zaradi presenetljive prekinitve zveze, ker se je McIlroy prestrašil odgovornosti, ki jo poroka prinaša.  Šestindvajsetletnik je zdaj v zvezi s tri leta starejšo Erico Stoll iz Floride, ki je zaposlena na združenju poklicnih golfistov in s katero sta prijatelja že nekaj časa.

erica stoll


Spoznala sta se namreč septembra 2012, pred pol leta pa sta postala par. Od takrat McIlroy več časa preživlja v Palm Beachu. "Zelo zelo sem srečen. Nisva se veliko kazala v javnosti. Je iz ZDA, zato več časa preživljava tam. Zadnji šest, sedem mesecev je bilo res lepih. Ta del mojega življenja je odlično," je povedal McIlroy.