© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
Miha Andolšek
Miha Andolšek
10.09.2014 00:22:15

Čavor soigralec Ratajca

rk-celje.si

Selilo se ga je na vse konce Slovenije, pa tudi Evrope, na koncu bo kot vse kaže Stefan Čavor pristal na sosednjem Madžarskem, v vrstah tamkajšnjega prvoligaša Csurga. Če ne bo seveda prišlo do novega nenadnega zasuka v celo poletje trajajoči sagi.

Kot je pred tedni dejal Branko Tamše, ko je beseda nanesla na mladega Črnogorca, se pri njem stvari spreminjajo iz dneva v dan. Želeli so si ga številni slovenski prvoligaši, želeli so si ga bojda švedski klubi, želela si ga je srbska Vojvodina, s Pelisterjem pa je bil praktično že vse dogovorjen, a zaradi negotovega finančnega stanja v makedonskem klubu je selitev v Bitola nato padla v vodo. Zdaj si je dvajsetletni levičar kot vse kaže končno le našel klub, za sodelovanje se je dogovoril z ambicioznim Csurgom, katerega član je v letošnji sezoni tudi Anže Ratajec.

Je pa zanimivo, da naj bi Čavor po pisanju črnogorskih medijev s Csurgom sklenil triletno pogodbo, pa čeprav se ga v Celju še niso dokončno odrekli in naj bi prav prihajajoča sezona razkrila ali je dovolj kvaliteten za rumeno-modri dres ali ne.