© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
muk
muk
22.12.2014 12:21:32

Za skalp Kiela plačali visoko ceno

vszi

V velikem derbiju nemškega prvenstva je Flensburg v soboto premagal Kiel, a ob tem plačal visoko ceno, do konca sezone ne bo mogel računati na Holgerja Glandorfa.

Levoroki bombarder si je prav v zadnji minuti sobotnega dvoboja poškodoval Ahilovo tetivo, potrebna je bila operacija in Glandorfa v letošnji sezoni ne bo več moč opaziti na igrišču. Da gre za hud udarec ambicijam Flensburga bržkone ni potrebno pisati. "Težko govorim o sami tekmi, raje bi izgubil dvoboj, pa imel Holgerja še vedno na razpolago," je bistvo v nekaj stavkih povzel trener aktualnih evropskih prvakov Ljubomir Vranješ, ki bo nastalo vrzel poskušal zapolniti s švedskim rokometašem Albinom Tingsvallom, s katerim so se ekspresno dogovorili za nekajmesečno posodo.

VRATARSKE ROŠADE
Že dalj časa je znano, da bo Niklas Landin poleti okrepil Kiel, kar je v zadnjih dnevih sprožilo serijo dogodkov in na koncu je nastal zanimiv trikotnik. Landin iz Rhein-Neckarja odhaja v Kiel, Johan Sjöstrand iz Kiela v Melsungen, Mikael Appelgren pa iz Melsungena v Rhein-Neckar. In krog, oziroma v tem primeru trikotnik, je sklenjen.