© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
muk
muk
20.11.2014 00:30:46

Maqueda januarja h Vardarju

vszi

Šušljalo se je že dolgo, pravzaprav je bilo le vprašanje časa in januarja naj bi španski levičar Jorge Maqueda končno okrepil vrste skopskega Vardarja.

Prvotno je bilo zamišljeno, da se bo 25-letni Španec iz vrst Nantesa v Skopje preselil šele po koncu sezone, a Makedonci si želijo že letos v Koln, kar naj bi bilo z Maquedo lažje dosegljivo, pa se bo tako novemu moštvu pridružil že kmalu po novem letu. V blagajno Nantesa, kjer si kruh služi Gorazd Škof, pa bo seveda kapnilo nekaj evrov.

BILBIJA IN KOZLINA Z NOVIM SOIGRALCEM
Pred nadaljevanjem sezone se je okrepil tudi nemški Minden, pravzaprav je okrepil svoje obrambne vrste. V Nemčijo se namreč seli švedski obrambni specialist Magnus Jernemyr, ki je vrsto let nosil dres Barcelone. Mindnu sicer v letošnji sezoni ne gre vse po načrtih, tudi zaradi težav s poškodbami zaseda šele šestnajsto mesto, mirne vode pa so vse bolj oddaljene. Rutiner Jernemyr bo v moštvo zagotovo prinesel izkušnje, v prvi vrsti naj bi nadomestil poškodovanega Marca Oneta, z Miladinom Kozlino pa bo nedvomno tvoril zanimiv centralni blok.