© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
Miha Andolšek
Miha Andolšek
05.10.2014 20:07:35

Tamše: Rdečega kartona ni bilo

Arsen Perić

Celjski trener je bil po tekmi v Montpellieru (29:35) razumljivo zelo zadovoljen s prvim in nezadovoljen z drugim polčasom. Ko bodo sestavili dva dobra, bodo prišle tudi točke, do takrat pa ...

"Ekipa, ki je sestavljena precej na novo, plačuje davek proti dobrim, izkušenim ekipam. Jezijo me nihanja, malenkosti, ki v športu, rokometu lahko pomenijo vso razliko. Obe tekmi smo dobro odprli, to celo še bolje kot tisto z Vardarjem. Igrali smo trdno obrambo, se v prvih tridesetih minutah držali dogovora tako v obrambi kot v napadu, vsilili naš ritem in rezultat je bil temu primeren. Potem se je zgodil rdeči karton, ki ga po mojem mnenju ni bilo. Izgubili smo mladega, a v LP že preizkušenega borca, kar se nam je, kot vse kaže, precej poznalo. Potem smo še razbranili njihovega vratarja, obenem pa je treba tudi priznati, da je Montpellier v nadaljevanju zaigral precej bolje. Mi smo na drugi strani zgrešili nekaj strelov, nismo se več vračali tako kot v prvem delu, vratarja smo pustili na strelišču, razigrala sta se Grebille ter Kavtičnik, dogajale so se napake, in ko vse skupaj sešteješ, pride do takšnega rezultata," pravi celjski trener, ki je misli že preusmeril k Čehovskim medvedom, pivovarje namreč že v četrtek čaka gostovanje v Rusiji.

"Fantje morajo te malenkosti, napake, ki se dogajajo, razčistiti pri sebi. Verjetno se bodo takšne tekme še dogajale, tudi razpored nam ne gre na roko, že v četrtek gostujemo v Rusiji, tako da ni prav dosti časa za analizo, pripravo in trening. Rad bi, da bi fantje igrali tako, kot so do zdaj odigrali devetdeset od sto dvajsetih minut v LP. Ko bomo sestavili šestdeset minut v kosu, se bomo lahko nadejali tudi kakšne točke."