© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
muk
muk
19.08.2014 20:30:15

Marsenić, Nielsen, Simicu,...

vszi

V bundesligi odštevajo ure, marsikje drugod pa zadnje dneve pred začetkom nove sezone. Klubi pilijo formo in hkrati krpajo še zadnje luknje v svojih zasedbah.

Lisicam iz Berlina jo je pet pred dvanajsto pošteno zagodla poškodba hrvaškega ministra za obrambo Denisa Špoljarića, pred leti člana Celja PL. Med glavnimi kandidati, da nadomesti izkušenega Hrvata, je še bolj izkušeni, danes že 39-letni Danec Kasper Nielsen, ki je nazadnje nosil dres Bjerringbro-Silkeborga.

V bundesligo se selita tudi Romun Alexandru Simicu, ki je postal član Hamburga, ter hrvaški krožni napadalec Tomislav Huljina, ki bo naslednje pol leta soigralec Aleša Pajoviča, v Lubbecku bo namreč vskočil namesto poškodovanega Franka Lokeja. Juan Castro Alvarez (Ademar Leon) in Lukas Karlsson (KIF Kolding) naj bi bila glavna kandidata, da iz rok suspendiranega Mimija Krausa prevzameta dirigentsko paličico v Goppingenu.

Nov klub si je našel tudi Mijajlo Marsenić, robustni Srb bo tri leta nosil dres Metalurga, Litovec Aidenas Malasinksas pa ostaja v Španiji, a se iz Logrona seli v vrste Puerto Sagunta.