© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
04.09.2015 15:02:12

Nekdanji kapetan Olimpije bo spet branil

Arsen Perić

Po več kot enem letu brezdelja si je Elvis Džafić, nekdanji kapetan ljubljanske Olimpije, le našel novega delodajalca.

Skorajda dve leti sta minili, kar je Elvis Džafić odigral svojo zadnjo tekmo. Prvega decembra 2013 ga je tedanji trener Olimpije Milorad Kosanović na tekmi z Rudarjem postavil v udarno enajsterico, toda ko je v prvem polčasu prejel dva gola, se iz garderobe ni več vrnil. Nato je še trinajstkrat sedel na klopi za rezerve, maja lani se je dokončno poslovil od zmajev, kjer je bil nekaj časa celo kapetan.

Kasneje je neuspešno iskal novega delodajalca. Nekaj dni je preživel v Bolgariji, kjer je bil na preizkušnji pri prvaku Ludogorcu, toda do podpisa pogodbe ni prišlo. Zdaj, ko je večina že skorajda povsem pozabila nanj, pa se Džafić spet vrača na slovensko nogometno sceno. V prihodnje sicer ne bo igral v prvi ligi, bo pa zato v drugi – za sodelovanje se je dogovoril s Triglavom iz Kranja.

Kakšna vloga na Gorenjskem čaka 24-letnega nekdanjega člana viške Svobode, bomo seveda šele videli. Toda ne bi bilo presenetljivo, če bi se že takoj znašel med vratnicama. Triglav je namreč na uvodnih štirih tekmah nove sezone prejel že osem golov.