© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
31.05.2017 10:04:33

Bergamska ofenziva: Atalanta v zameno za Iličića poleg milijonov nudi še otroka Milana; toda zdaj se je oglasil naslednji član serie A

Profimedia

Atalanta je že pripravila ponudbo za Josipa Iličića, toda ...

Kje bo kariero nadaljeval Josip Iličić? Za zdaj odgovor na to še ni znan, je pa vedno več klubov, ki bi ga želeli zvabiti medse. Kot naslednji se je na vse daljši seznam vpisal Siniša Mihajlović, trener Torina, toda zdi se, da ima največje možnosti Atalanta. Gorenjec naj bi navijal za selitev v Bergamo, kjer že igra njegov dober prijatelj Jasmin Kurtić in kjer ne nazadnje domuje klub, ki bo v prihodnji sezoni igral tudi v Evropi.

Atalanta naj bi že pripravila ponudbo za Iličića. Fiorentina zanj zahteva okrog osem milijonov evrov, toda v Bergamu želijo znesek znižati tako, da bi v posel vključili še enega nogometaša. Klubu iz Firenc nudijo Alberta Paloschija, 27-letnega napadalca, ki se v Atalanti ni proslavil, saj na dvanajstih tekmah še ni zabil gola. No, otrok Milana je v preteklosti vendarle dokazal, da zmore. Predvsem pri Chievu je bil sila učinkovit, ne nazadnje si je leta 2016 priigral tudi prestop na Otok, potem ko je Swansea City zanj plačal kar okrog 10 milijonov evrov.