© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
30.05.2017 19:04:14

Bo Matjaž Kek doživel hud udarec? Odlični slovenski strateg nad pisanjem medijev zagotovo ne bo zadovoljen ...

Grega Wernig

Nekdanjega slovenskega selektorja Matjaža Keka čaka še sklepno dejanje sezone, finale hrvaškega pokala in veliki derbi z Dinamom.

Rijeka se bo z Dinamom pomerila v Varaždinu, v primeru zmage nad Zagrebčani pa bi Rečani osvojili dvojno krono in dokončno dokazali, da so v letošnji sezoni pač premočni za konkurenco na Hrvaškem.

Po jutrišnjem dnevu sledi kratek premor, potem pa se bo Matjaž Kek s svojimi varovanci že začel pripravljati na naslednjo sezono in evropske kvalifikacije. In slovenski strateg bi lahko poleti ostal brez nekaterih izjemno pomembnih členov začetne enajsterice. 

Kot prvi bi lahko Rijeko zapustil eden najboljših nogometašev, Mario Gavranović, za katerega so se ogreli številni ugledni evropski klubi. Po poročanju hrvaških medijev pa naj bi bil drugi najboljši strelec Rijeke blizu prestopa v grški Olympiakos

mario gavranovic gw
Grega Wernig

Ob grškem velikanu sta sicer zanimanje za Gavranovića pokazala tudi italijanski Torino in portugalski Sporting, a Grki naj bi bili najbolj zainteresirani. Ni kaj, pred Kekom je pestro poletje, prepričani pa smo, da Slovenec, ki želi z Rijeko v skupinski del katerega izmed evropskih pokalov, nad pisanjem medijev ni najbolj navdušen. Logično, sam bi si verjetno želel, da bi šampionska ekipa ostala skupaj, a to je iluzorno pričakovati ...