© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
31.05.2017 00:57:45

Finale lige prvakov je mačji kašelj! Razkrili so veliko, največjo skrivnost Cristiana Ronalda! (foto)

V zelo razburkanih dneh prihaja novica, ki portugalskega super zvezdnika postavlja v povsem novo vlogo.

V zadnjih nekaj tednih je bilo o nogometašu, ki igra v življenjski formi in ga v soboto čaka tretji finale lige prvakov v štirih letih, napisano vse mogoče. Od prikritega domnevnega posilstva pred leti do utaje davkov v višini 15 milijonov evrov, ki bi ga utegnila polati za rešetke za zelo dolgih pet let.

A ne samo to. Pred časom se je govorilo o tem, da je pri nadomestni materi "naročil" dvojčka, ki naj bi se pridružila njegovemu na podoben način pridobljenemu sinu. Pred nekaj dnevi pa je Cristiano prvič potrdil resno zvezo s špansko manekenko Georgino Rodriguez in s fotografije so mnogi sklepali, da je mladenka noseča.

Ne vsega, a marsikaj v današnji številki postavlja italijanski tabloid Chi, največji mojster za življenje slavnih na stari celini, ki se pri podobnih zadevah praktično nikoli ne moti. Chi objavlja najbolj sveže fotografije s kratkega Ronaldovega oddiha pred sobotnim finalom, ob tem pa tudi zagotovila o prav posebni zgodbi.

Na fotografijah naj o nosečnosti Rodriguezove ne bi bilo več dvoma in po ogledu naslovnice današnje številke se bomo s tem verjetno strinjali vsi. Prav tako ne gre za zelo svežo nosečnost in od tod naj bi tudi prišla tista zgodba o "naročenih" dvojčkih. Chi trdi, da je zadeva nekoliko drugačna.

Po njegovih zanesljivih informacijah je z Ronaldovima dvojčkoma noseča Rodriguezova, česar najbolje obveščeni španski viri niso zanikali. Šlo naj bi le za to, da je Ronaldo vse skupaj želel sporočiti po finalu lige prvakov, ki bo v primerjavi s tem, kar ga očitno čaka v zasebnem življenju, resnično pravi mačji kašelj.