© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
28.07.2015 11:05:13

Oh, Haris Vučkić, kakšna mojstrovina!

Profimedia

Na prijateljski tekmi med mladima zasedbama Ajaxa in Newcastle Uniteda je v velikem slogu zablestel slovenski nogometaš Haris Vučkić.

Pri Newcastle Unitedu pravijo, da nanj ne računajo več, Haris Vučkić ima že nekaj časa proste roke pri iskanju novega delodajalca. Zaradi tega se tudi ne pripravlja s člansko zasedbo, trenira zgolj z mlado zasedbo tega angleškega prvoligaša. V nedeljo je slednji pomagal tudi na prijateljski tekmi, mlade srake so se pomerile z vrstniki iz Ajaxa. Razloga za veselje niso imeli, na tekmi, na kateri so goli kar deževali, so izgubili kar s 3:7! Toda vseeno je bil Vučkić tisti, o katerem se zdaj najglasneje govori.

Domžalčan se je dvakrat vpisal med strelce, eden od obeh zadetkov pa je bil čisto prava mojstrovina, kakršnih v nogometu ne vidimo ravno vsak dan. Vučkić, ki je v drugem delu pretekle sezone blestel na Škotskem pri kultnem Rangersu, je na poti proti golu elegantno preigral kar štiri nogometaše nizozemske zasedbe in na koncu na "zadnjico" položil še vratarja.

Po ogledu gola se je glas tistih navijačev Newcastle Uniteda, ki se čudijo, zakaj za Vučkića ni prostora v članski zasedbi, jasno še okrepil ...