© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
eč
24.07.2015 18:51:56

Zato, ker noče, da bi ga karkoli motilo

Reuters

Italijanski mediji razkrili, zakaj je Samir Handanović podpis nove pogodbe z Interjem prestavil na jesen.

Samir Handanović bo ostal pri Interju, zdaj ni več nobenih dvomov. A kljub temu, da je tudi sam potrdil to namero, s klubom še ni podpisal nove pogodbe. Z vodstvom Interja je menda že vse dogovorjen za podaljšanje do leta 2019, toda uradne ceremonije za zdaj na urniku velikana iz Milana ni. Handanović naj bi se sam odločil, da se čez poletje noče ukvarjati s temi zadevami, zato je nadrejenim dal besedo: ko bo pravi čas za to, bo že podpisal novo pogodbo. Toda ne še zdaj.

Kar še manjka pri dogovoru, so podrobnosti o z rezultati povezanimi bonusi, vse ostalo je dorečeno. Zato so Handanoviću menda tudi rekli: podpiši, da bo mir. A kot poročajo viri iz Italije, je dal reprezentant Slovenije jasno vedeti, da v tem delikatnem obdobju pred začetkom nove sezone, od katere pričakuje ogromno, noče, da bi ga karkoli zmotilo, spravilo s tira. Med pripravami želi biti osredotočen zgolj na trdo delo na igrišču, ko se bo divji ritem treningov in številnih govoric glede prestopov umirilo, pa bo le podaljšal pogodbo, ki bi sicer naslednje leto potekla.

Kdor ga pozna, ni presenečen. Handanović je pač tak; ko se za nekaj odloči, temu sledi stoodstotno in brez kančka popuščanja. Zato so na San Siru dejansko lahko brez skrbi. Sarma, človek načel, jih zagotovo ne bo pustil na cedilu ...