© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
22.07.2015 08:06:14

Angleška ponudba za Iličića?

Profimedia

Josip Iličić je bil pred kratkim tarča Bologne, zdaj naj bi se zanj ogrel klub iz angleške premier lige.

Bologna ga ni uspela dobiti, bo Tottenham uspešnejši? In mediji v Italiji in časniki v Angliji poročajo, da se je Josip Iličić znašel visoko na seznamu želja omenjenega londonskega kluba. Pri Tottenhamu naj bi se za Slovenca ogrel predvsem trener Mauricio Pochettino, ki po serijskih odhodih iz kluba išče nemalo novih obrazov. In očitno ga je predvsem z eksplozivnim koncem pretekle sezone prepričal tudi Iličić.

Toda če ga bo Tottenham želel dobiti, mu za drobiž to ne bo uspelo. Fiorentina naj bi za reprezentanta Slovenije zahtevala vsaj 10 milijonov evrov, torej za milijon več, kot ga je predlani odkupila od Palerma. Če bi že ostala brez njega, želi z njim vsaj malce zaslužiti. Možno je tudi, da bi lahko Tottenham odškodnino malce znižal s kakšnim od svojih nogometašev, omenja se, da bi se v zameno za Iličića v Fiorentino lahko preselil romunski branilec Vlad Chiriches.

Kot poroča La Nazione iz Firenc, naj bi Tottenham na stadion Artemio Franchi že poslal ponudbo za napadalnega vezista, zdaj se torej čaka odgovor vijoličastih.