© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
bo
bo
06.05.2015 12:57:52

Naslednik Sarme že izbran?

Profimedia

Če bo Samir Handanović zapustil Inter, kar se zdi vse bolj verjeten scenarij, kdo bi ga lahko zamenjal v golu milanskega kluba?

Še vedno ni jasno, ali bo Samir Handanović podaljšal pogodbo z Interjem ali ne, vse bolj pa se zdi, da ima časa za končno odločitev vse manj. Kot poroča La Gazzetta dello Sport, se mora slovenski reprezentančni vratar odločiti najkasneje do konca sezone, če temu ne bo tako, bo njegova usoda zapečatena. No, morda se bo seveda Handanović kar sam odločil, da ne bo nadaljeval v Milanu, morda je takšno odločitev že sprejel.

Če je temu morda tako oziroma če bo Inter zares primoran iskati novega vratarja, potem naj bi bil Handanovićev naslednik že izbran. Omenjeni italijanski športni časnik poroča, da je trener Roberto Mancini med sicer številnimi vratarji, ki jih mediji povezujejo z Interjem, izpostavil predvsem enega, in sicer Pepeja Reino.

Dvaintridesetletni Španec je trenutno član Bayerna, kjer pa je zgolj rezerva Manuelu Neuerju, zato ne bi bilo presenečenje, če bi si po letu neigranja zaželel večjo minutažo. Poleg tega že ima izkušnje z igranjem in življenjem v Italiji, v pretekli sezoni je igral za Napoli, kamor ga je posodil Liverpool - pri slednjem je Reina preživel kar devet let. Čeprav ga Bayern za drobiž zagotovo ne bi dal, pa Interju njegov nakup bržčas ne bi smel povzročati težav, ne nazadnje bi mu lahko Handanović s prestopom drugam prinesel več kot deset milijonov evrov.