© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
tp
tp
03.05.2015 18:01:29

Samir Handanović: Podaljšanje pogodbe ni povezano z denarjem

Profimedia

Po remiju Interja s Chievom je bil slovenski reprezentančni vratar kritičen do igre svoje ekipe, nekaj besed pa je spregovoril tudi o svoji prihodnosti pri Interju ali kje drugje.

Še enkrat več je bil priljubljeni Sarma tisti, ki je črno-modre rešil novega poraza, po tekmi pa je bil precej kritičen do igre svojih soigralcev. "Na koncu se je za nas končalo še dobro, veliko smo tvegali, na vsak način smo želeli zmagati, a smo v obrambi pustili preveč lukenj. To ni rezultat, ki bi nas na koncu dneva zadovoljil. Igrali smo le v eni prestavi, po mojem mnenju pa nismo bili dovolj odločni," je po tekmi povedal Handanovič in dodal: "Takšen pristop se nam ni zgodil prvič v tej sezoni in to nas je stalo zmag na tekmah, ki bi jih morali dobiti. Zdaj so naše možnosti omejene na to, da se uvrstimo v ligo Europa, ostale ekipe pa so v boljšem položaju."

Handanovićeva pogodba poteče junija 2016, kar pomeni, da je to za Inter zadnja priložnost, da ga proda ali pa se z njim dogovori za podaljšanje pogodbe: "Vse skupaj še vedno poteka, to so stvari, za katere skrbi moj agent. Lahko povem le to, da podaljšanje pogodbe ni povezano z denarjem. Tu so še druge stvari. Moje ambicije so povezane z zmagovanjem. To je nekaj normalnega. Jaz trenutno opravljam delo na igrišču, ostali pa skrbijo za druge stvari."