© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
03.05.2015 10:45:20

Iker ignoriral Jamesa (video)

Profimedia

Real Madrid je včeraj dosegel izjemno pomembno zmago v boju za naslov španskega prvaka, na zelo težkem gostovanju v Andaluziji je slavil proti Sevilli s 3:2.

Veliki junak zmage je bil portugalski superzvezdnik Cristiano Ronaldo, ki  je zabil vse tri gole za galaktike. Pri Sevilli sta v polno merila Carlos Bacca iz enajstmetrovke in rezervist Victor Iborra. 

Zelo zanimiv trenutek se je zgodil tik pred koncem prvega polčasa, ko je imela Sevilla na voljo enajstmetrovko. Sergio Ramos je bil v kazenskem prostoru belega baleta nepazljiv in je podrl Aleixa Vidala, tako da glavnemu delivcu pravice ni preostalo drugega, kot da pokaže na belo točko. 

Zanesljiv izvajalec pri Sevilli je bil Kolumbijec Carlos Bacca, ki je poslal vratarja Reala Ikerja Casillasa v eno, žogo pa v drugo smer. A kdo ve, kako bi se celotna situacija razpletla, če bi kapetan Madridčanov poslušal nasvet soigralca Jamesa Rodrigueza, ki je Ikerju na vso moč gestikuliral, kam bo Bacca streljal. 

james
vszi

Jasno, James napadalca Seville dobro pozna, saj sta soigralca v kolumbijski reprezentanci. A na žalost Reala se je Iker odločil, da njegov nasvet enostavno ignorira, kar se je izkazalo za slabo odločitev.

Enajstmetrovko Seville si lahko ogledate v priloženem videoposnetku.