© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
liz
liz
06.04.2015 21:43:10

Za Jovića in soigralce spet usodna zadnja minuta (video)

vszi

Med slovenskimi nogometnimi legionarji je bil danes dejaven le Boban Jović.

Wisla je v 26. krogu poljskega prvenstva gostovala pri tretjeuvrščeni Jagiellonii. Gostje so bili zelo blizu temu, da bi vpisali enajsto zmago v sezoni, a so se morali na koncu zadovoljiti le s točko. Bilo je 2:2, nogometaši Jagiellonie pa so izenačujoči zadetek dosegli v četrti minuti sodniškega podaljška.


Boban Jović je za Wislo, ki je na zelo podoben način brez zmage ostala tudi pred tremi tedni na gostovanju pri Legii, odigral vseh 90 minut.

Zadnjo tekmo 26. kroga turškega prvenstva sta nocoj odigrala Bešiktaš, ki se z Galatasarayem in Fenerbahčejem bori za naslov državnega prvaka, in novinec v ligi ter eno najprijetnejših presenečenj sezone Istanbul BB. Ta je spet pokazal, da gre za zelo neugodno ekipo in se je na vročem igrišču veselil dragocene točke, bilo je 0:0.

Slovenski reprezentant Rajko Rotman je srečanje spremljal s klopi za rezervne nogometaše, njegov Istanbul BB pa na lestvici drži visoko peto mesto.

V 24. krogu avstralskega prvenstva je drugouvrščeni Perth Glory gostoval pri Newcastle Jetsu in slavil z 2:0. Denisa Kramarja ni bilo v kadru zmagovalne ekipe.